HALLOWEEN NACHT KOMT ERAAN

Zaterdag 28 Oktober 2017 is het zover!

Na twee succesvolle Halloween tochten kunnen we niet anders dan door te gaan met dit geweldige en unieke evenement in Oirschot.

Dus dit jaar voor de 3e keer weer een griezeltocht door het oude en historische centrum van Oirschot. Elk jaar kiezen we een andere route om het spannend te houden. Langs eeuwenoude straatjes en steegjes, verlaten pleintjes en door oude en historische gebouwen heen loopt de route die je zal doen huiveren.

Er zijn meer dan 20 Scare Zones langs de route, neem de tijd ervoor om alles te kunnen zien. Ook zijn er diverse opvoeringen die gedurende de gehele avond herhaald zullen worden. Voor de bangeriken en kleintjes die geen slapeloze nacht willen hebben is er een “escape route”. Deze staat speciaal aangegeven zodat je bepaalde Scare Zones kunt overslaan

Natuurlijk ga jij ook verkleed, dan val je misschien minder snel op tussen alle griezels, spoken, mummies, vampiers en wat al niet meer. Anders ben je een te opvallende prooi. Bij Woonplaza Oirschot (Multimate van de Wal) is er een enorme afdeling op de 1e verdieping in de Big Party Shop speciaal voor Halloween, hopelijk durf je dat al aan.

Men kan op elk willekeurig punt beginnen en gewoon de nummers volgen, dan loop je de hele route. Het is wel verstandig om een plattegrond te kopen, hiermee steun je tevens de organisatie van Halloween in Oirschot die geheel op vrijwilligers draait.

Vanaf vrijdag de 13e zijn deze te koop bij o.a;. De Dames - De Ster - Mitra Slijterij - Woonplaza Oirschot - de VVV - Café Buitenlust - Zuzz & Zo

Aanvang is 19.00 uur - einde spooktocht is om 22.00 uur. Daarna zijn er op diverse plaatsen "After Party's". Deze zijn o.a. op de Markt, bij De Beurs, bij Vandeoirsprong.

Tevens zijn er diverse restaurants met een speciaal Halloween menu, kijk daarvoor op de desbetreffende websites.

Voor meer info en vragen; info@ontdekhalloween.nl


Een sfeerimpressie van vorig jaar!info@ontdekhalloween.nl


Ontdek Halloween

Top