DE AVOND4DAAGSE OIRSCHOT DINSDAG 6 JUNI TOT EN MET VRIJDAG 9 JUNI 2017

  • 19-05-2017
img-theme

GEZELLIG WANDELEN DOOR OIRSCHOT EN OMGEVING!

De stichting VKJZ organiseert in samenwerking met de kWbn van dinsdag 6 juni tot en met vrijdag 9 juni 2017 weer de Avond4daagse in Oirschot. Iedereen die plezier heeft in wandelen kan hieraan meedoen. De afstanden voor de verschillende tochten zijn naar keuze: 5, 10 of 15 km. Ook dit jaar hebben we voor de allerjongste wandelaars en mensen die slecht ter been zijn een route van 2 km! In tegenstelling tot voorgaande jaren is de Avond4daagse dit jaar van dinsdag tot en met vrijdag. Ook nieuw is het FinishFeest op de laatste avond! Meer informatie vind je op www.vkjz.nl.

 

MEEDOEN AAN DE AVOND4DAAGSE IN OIRSCHOT

SCHRIJF JE ONLINE IN VIA WWW.VKJZ.NL

Inschrijven gaat eenvoudig via het online inschrijfformulier op www.vkjz.nl. De contactpersoon van jullie groep vult deze in voor de hele groep. Deelname kost € 3,00 per wandelaar. Iedereen die de Avond4daagse uitloopt, ontvangt een herinneringsmedaille.

 

BETAALAVOND OP DONDERDAG 1 JUNI VAN 19:00U - 20:00U IN DE ENCK

Na het bevestigen van de inschrijving ontvangt de contactpersoon per mail direct een inschrijfnummer en een overzicht van de wandelaars in de groep, met de daarbij behorende kosten. Het is de bedoeling dat de contactpersoon met het inschrijfnummer naar de betaalavond komt in De Enck aan de Loop in Oirschot (www.deenck.nl). Op de betaalavond ontvangt de contactpersoon na betaling een startkaart met één startnummer erop voor de hele groep met daaraan vast ook 8 controlekaartjes. Met deze startkaart gaan jullie op de avond van vertrek naar het startbureau. Je krijgt dan een routebeschrijving, tegen inlevering van een controlekaartje, waarna je kunt vertrekken. Het startbureau is op Kindcentrum De Linde, Spoordonkseweg 1 te Oirschot.

 

NIEUW: AVOND4DAAGSE OIRSCHOT FINISHFEEST

Traditiegetrouw sloten we onze Avond4daagse af met een ballonnenwedstrijd. Deze probeerden we altijd al zo milieuvriendelijk mogelijk te organiseren, maar toch zat het ons niet helemaal lekker. Daarom organiseren we voortaan geen ballonnenwedstrijd meer, maar wel een heel gezellig FinishFeest! De heren van 3VENTS helpen ons daarbij. Tijdens dit heuse minifestival geniet je op ons terras van een drankje (verzorgd door Cafe Buitenlust) en van een lekker hapje eten (verzorgd door De Verwennerij). En je geniet van leuke muzikale optredens van Blaaskapel ‘Meidenband mee veul vent’, The Djoeks Kids en onze eigen Myrthe! Als wandelaar doe je ook nog eens automatisch en gratis mee aan de loterij. Voor de winnaars hebben we leuke prijzen klaarliggen! Het FinishFeest: een supergezellig feest dat je niet mag en wilt missen! Het FinishFeest is gratis toegankelijk.

 

MEER INFORMATIE

Heb je bovenstaande informatie gelezen en wil je de organisatie toch nog een vraag stellen of iets melden? Neem dan gerust contact op.

Telefonisch: 06-2 33 22 484

E-mail: a4d@vkjz.nl

Website: www.vkjz.nl

Deel het bericht:

Reageer: