Dribbeltoernooi 2018

Een geweldig 6 tegen 6 voetbalevenement voor dames- en heren

  view_headline
  Beschrijving

  Het Dribbeltoernooi wordt reeds sinds 1993 georganiseerd en is in rap tempo uitgegroeid tot het grootste 6 tegen 6 voetbaltoernooi van Europa.

   

  Het toernooi wordt op gras gespeeld en is een mix van veld-, zaal- en straatvoetbal. De afmeting van de velden zijn 50 bij 30 meter, waarbij teams van 5 veldspelers en keeper tegen elkaar spelen. Dit alles onder leiding van erkende KNVB- scheidsrechters.

   

  In grote lijnen worden de zaalvoetbal regelementen toegepast en zijn slidings ten strengste verboden. Door de jaren heen is dit toernooi uitgegroeid tot een enorm sportevenement, waarbij we over het gehele weekend meer dan 115 teams uit heel Nederland en daarbuiten mogen ontvangen. Bijna elk jaar zijn er ook één of meerdere profvoetballers te bewonderen op het dribbeltoernooi. Dit alles op één sportcomplex met een gezellige feesttent centraal op het terrein.

   

  Op de zaterdag wordt een Heren en een Dames toernooi georganiseerd. Op de zondag is het de beurt aan de Heren en Veteranen (30+) Kortom: een hoogstaand voetbaltoernooi waar we het sportieve aspect, perfect weten te combineren met een gezellige sfeer in onze feesttent. Dit jaar zal het dribbeltoernooi plaatsvinden in het weekend van 16 en 17 juni 2018. U kunt zich nog inschrijven op www.dribbeltoernooi.nl

  view_module
  Faciliteiten
  view_module
  Categorieën
  email
  Contact formulier  videocam
  Video
  mood_bad
 • No comments yet.
 • chat
  Add a review
  keyboard_arrow_up