Halloween Oirschot

Zaterdag 27 Oktober is het zover!

  Beschrijving

  Voor het 4e jaar organiseren we weer een Halloweentocht door Oirschot, durf jij te komen?

  Dit jaar gaat het allemaal nog mooier, enger en groter worden … met een andere route natuurlijk. Je kunt de route op elk punt starten, je komt automatisch overal langs. En vooraf kun je griezelig ergens gaan eten. De route is open vanaf 19:00 tot 22:30. Dit jaar zijn er vele activiteiten, shows en bezienswaardigheden dat je niet wilt missen dus wees op tijd.

  Voor de kleintjes en de bangeriken is er een “escape route”: voor als het allemaal een beetje té spannend wordt. De “danger zones (16±)” staan duidelijk aangegeven tijdens de route zodat ze kunnen ontsnappen … als dat lukt. Deze tocht is dus voor alle leeftijden geschikt!

  Het leukste is als je helemaal verkleed en/of geschminkt komt natuurlijk. En vergeet je lampion niet mee te nemen. Geen kaarsen lampions i.v.m. veiligheid a.u.b.

  Na afloop zijn er nog tal van activiteiten en afterparty's. Kortom, de spannendste en leukste avond van het jaar beleef je in Oirschot. Deel het op Facebook.

  De route is voor een groot deel gratis, maar voor sommige grote acts heb je een entreebewijs nodig. Hier staat ook meteen de route op zodat je niet verdwaald of iets mist. Dit Route-Ticket is vanaf 1 september hier online te koop en te downloaden. Vanaf half september zijn ze ook verkrijgbaar op vele verkooppunten in Oirschot, Oost- West en Middelbeers, Spoordonk en Best.

  Het Route-Ticket kost slechts € 1,00 per persoon. Onder de 12 jaar mag je overal gratis naar binnen …. als je durft tenminste, anders neem je gewoon de Escape Route.

  Dit is met een duidelijke plattegrond én is inclusief entreebewijs voor een aantal grote Scare Zones. Met je bijdrage steun je de organisatie van Halloween Oirschot, en wat is nou één euro?!

  Koop hier online een Route-Ticket(s)

  Categorieën
  Neem contact op of stel een vraag

  mood_bad
 • Nog geen reacties
 • chat
  Voeg een beoordeling toe
  keyboard_arrow_up