Leef je liefste leven

Interactieve en meditatieve bijeenkomst met Yessica

  Beschrijving

  Zit er zoveel in je hoofd, dat je er wakker van ligt? Heb je veel zorgen (over dingen waar je geen invloed op hebt)? Ben je i.p.v. met jezelf meer met en voor anderen bezig? Laat je je leiden door de waan van de dag en vergeet je wie JIJ bent?

  In deze bijeenkomst draait het om JOU, om jou jóu te laten zijn en om dichtbij je Zelf te komen. Een middag voor jezelf om je bij je Zelf te laten landen zodat je na afloop met een rustig en vredig gevoel naar huis gaat.

  In de waan van de dag vergeten we vaak wie we daadwerkelijk zijn en wat we eigenlijk zelf willen of nodig hebben. Deze interactieve bijeenkomst maakt je bewust en geeft je inzichten om dit patroon te doorbreken. Het nodigt uit tot rust en verstilling.

  Bewustzijn wordt steeds belangrijker in de huidige, Nieuwe Tijd. Steeds meer mensen beseffen dat er meer is dan de dagelijkse beslommeringen die ons leven lijken op te willen slokken. Je kunt daardoor onrustig worden of juist heel veel energie verliezen zonder dat je beseft waaraan dat precies ligt. Jezelf verder ontwikkelen in bewustzijn en bewust Zijn, helpt je bij je Zelf te komen. De onrust onderzoeken en terug naar je Zelf keren zijn essentieel hierbij.

  Yessica begeleidt je naar diepe ontspanning en naar inter-actief Zelf-onderzoek. Op basis van geleide meditatie en interactieve healing, kom je weer bij je Authentieke Zelf.

  Bewust Zijn is zijn in stilte en in rust, verstilling. In Liefde Zijn. Je Liefste Leven Leven.

  Over Yessica

  Sinds 2017 faciliteert Yessica met Living Truth ontmoetingen in de traditie van Satsang, het Samen Zijn in, en onderzoeken van Waarheid. Haar pad van spiritueel ontwaken liep voornamelijk via Sri Nisargadatta Maharaj, Gangaji, en Mooji in de traditie van Sri Ramana Maharshi en Sri H.W.L. Poonja (beter bekend als Papaji), de bekende Indiase leermeesters in de traditie van non-dualiteit.

  De unieke combinatie met vormen van trauma-heling zoals geleerd van Brandon Bays (The Journey) en Isaac Shapiro, ook leerlingen van Papaji, maken haar open avond meetings, helende (dag)workshops, weekend intensives en retraites een bijzondere variatie op traditionele Satsang. Zie voor meer informatie Yessica’s website: www.WealthyEmptiness.com

  Datum: 18 november 2018
  Locatie: Oirschot (tussen Eindhoven en Tilburg)
  De Donkhoeve - Priemsteeg 1A - 5688 LG
  Start: 13.00 uur
  Einde: 17.00 uur
  Inloop: vanaf 12.15 uur
  Deze bijeenkomst kun je bijwonen voor € 45,-
  Voertaal: Nederlands

  Inschrijven via: www.kitivo.nl

  Voor meer informatie kijk op de website of neem contact op met:
  Caren van Overdijk - 06-5324 0678 - kitivo@outlook.com
  Na ontvangst van het bedrag voor inschrijving, is je aanmelding definitief en ontvang je per mail een bevestiging.

  Voel je welkom!

  Wil je deze mail doorsturen naar bekenden die je meer rust in hun hoofd gunt of anderszins geïnteresseerd zijn? Mocht je bij jouw inschrijving nog een deelnemer aanmelden, krijg je ruim 30% korting en kom je samen voor € 60,-!

  Over Nieuwetijdscentrum Kitivo

  Vanaf de oprichting in 2014 is Nieuwetijdscentrum Kivito ontwikkeld tot een centrum waarin een breed aanbod aan trainingen, workshops, coaching en begeleiding wordt verzorgd. Naast het begeleiding van kinderen en tieners ligt de focus op volwassenen die Bewust Zijn en Bewustzijn verder willen ontwikkelen.

  Caren van Overdijk, oprichter en organisator van Nieuwetijdscentrum Kitivo, heeft zich ontwikkeld tot Nieuwetijdsexpert en is trainer, coach en spreker op dit brede vlak. Zij stelt zich met Kitivo ten doel aandacht te genereren voor de Nieuwe Tijd en alles wat deze tijd met zich brengt zodat iedereen vanuit Bewust Zijn en Bewustzijn zijn Liefste Leven kan Leven.

  Neem contact op of stel een vraag

  mood_bad
 • Nog geen reacties
 • chat
  Voeg een beoordeling toe
  keyboard_arrow_up