Halloween Oirschot op zaterdag 26 oktober

Halloween Oirschot vierde editie

Na vier succesvolle Halloween tochten kunnen we niet anders dan door te gaan met dit geweldige en unieke evenement in Oirschot.

Halloween route

Dus dit jaar voor de 5e keer weer een griezeltocht door het oude en historische centrum van Oirschot. Elk jaar kiezen we een andere route om het spannend te houden. Langs eeuwenoude straatjes en steegjes, verlaten pleintjes en door oude en historische gebouwen heen loopt de route die je zal doen huiveren.

 

 

Scare Zones

Er zijn meer dan 20 Scare Zones langs de route, neem de tijd ervoor om alles te kunnen zien. Ook zijn er diverse opvoeringen die gedurende de gehele avond herhaald zullen worden. Voor de bangeriken en kleintjes die geen slapeloze nacht willen hebben is er een “escape route”. Deze staat speciaal aangegeven zodat je bepaalde Scare Zones kunt overslaan.

Kom verkleed

Natuurlijk ga jij ook verkleed, dan val je misschien minder snel op tussen alle griezels, spoken, mummies, vampiers en wat al niet meer. Anders ben je een te opvallende prooi. Bij Woonplaza Oirschot is er een enorme afdeling speciaal voor Halloween, hopelijk durf je dat al aan.

Halloween Oirschot video’s

Halloween Oirschot video’s van bezoekers