Ontdek halloween in Oirschot

Zaterdag 28 Oktober is het zover!

Voor het 3e jaar organiseren we een Halloweentocht door Oirschot, durf jij te komen?

Dit jaar gaat het allemaal nog mooier, enger en groter worden … met een andere route natuurlijk. En vooraf kun je griezelig ergens gaan eten. De route is open vanaf 19:00 tot 22:00. Dit jaar zijn er vele activiteiten, shows en bezienswaardigheden dat je niet wilt missen dus wees op tijd.

Voor de kleintjes is er een “escape route”: voor als het allemaal een beetje té spannend wordt. De “danger zones (16±)” staan duidelijk aangegeven tijdens de route zodat ze kunnen ontsnappen … als dat lukt. Deze tocht is dus voor alle leeftijden geschikt!

Het leukste is als je helemaal verkleed en/of geschminkt komt natuurlijk. En vergeet je lampion niet mee te nemen. Geen kaarsen lampions i.v.m. veiligheid a.u.b.

Tijdens de tocht zijn er verschillende Partyzone’s – Horecazone’s:
De Markt – bij Vandeoirsprong – Café Buitenlust – Hof van Solms.


Na afloop zijn er nog activiteiten en een verschilende Afterparty zone’s: De Beurs en bij Vandeoirsprong.
Kortom, de spannendste avond van het jaar beleef je in Oirschot. 

Dit evenement is gratis maar zorg dat je niet verdwaalt en neem een plattegrond mee en zie precies waar wat te doen is.

Koop daarom voor € 2,- een plattegrond bij;
Brandstore Visit Oirschot Markt 1, bij De Ster Culinair – Zuzz en Zo, De Dames IJs – de Mitra Slijterij of bij Woonplaza Oirschot (Hubo XL van de Wal).

Met de aankoop van een plattegrond maak je Halloween Oirschot mede mogelijk, alvast veel dank voor je steun namens de organisatie.

Het is donker in Oirschot tijdens Halloween, neem daarom een lampion mee als je de tocht gaat lopen, maar dan wel eentje op een batterij, dit i.v.m. de veiligheid.

Zaklampen zijn niet toegestaan tijdens deze tocht, wel lichtstaafjes.

Lampionnen o.a. te koop bij Woonplaza Oirschot.

Maak foto’s en filmpjes tijdens de tocht, en stuur die naar info@ontdekhalloween.nl. De drie mooiste winnen gratis vouchers voor een chocoladeworkshop van De Dames of voor een proeverij van Mitra Slijterij Hans & Hans.

Opmerkingen

mood_bad
  • Nog geen reacties
  • chat
    Voeg een reactie toe