Zaterdag 16 november 2019 komt hij weer aan in Oirschot:

SINTERKLAAS

Krijg jij ook al de kriebels in de buik en kun je niet wachten tot pakjesavond.

Kom kijken en geniet samen met Sinterklaas en alle Pieten van een fantastische intocht en theater voorstellingen!

’t Kleinste Huisje

Sinterklaas slaapt elk jaar in ’t Kleinste Huisje aan het Kapelpad in Oirschot. Brengen jullie een bezoekje aan zijn logeeradres? En als je dan door de ramen naar binnen gluurt, vergeet dan niet deze kleurplaat in de briefenbus te stoppen!

 

Theatervoorstellingen

Vele kinderen, ouders en opa’s en oma’s kunnen weer genieten op: De theatervoorstellingen zijn op vrijdag 29 november (premiere), zaterdag 30 december en zondag 1 december met maar liefst 9 voorstellingen in de Enck. Maar de kaart verkoop gaat hard dus zorg dat je op tijd bent.

Intocht 2018

Zaterdag 16 november 2019 komt Sinterklaas weer aan in Oirschot. De Sint kan niet wachten om weer in Oirschot te zijn voor het geweldige feest op het Standaardplein en bij de Stoel maar ook voor de betoverende ontvangst in de kerk. Met natuurlijk al zijn Pieten.

Intocht 2019 Oirschot

Sinterklaas is alweer onderweg, met zijn stoomboot vol met cadeautjes en Zwarte Pieten vaart hij nu richting Nederland. Op zaterdag 16 november 2019 komt hij naar Oirschot. Daar zijn jullie toch ook bij? Wij kunnen dan ook niet meer wachten tot hij aanmeert.

Om 15:30u begint het feest op het Standaardplein. De boot van Sinterklaas meert daar om 16.00 uur aan!

Zorg dat je erbij bent.

Om 17:00 uur vertrekt de Sint vanaf het Standaardplein en gaat via de Molenstraat – Rijkesluisstraat naar de Stoel waar de Sint een verrassende optreden staat te wachten.

Via de Gasthuisstraat – Dekanijstraat – Sint Odulphusstraat en de Deken Frankenstraat oirschot richting de Kerk.

In de Kerk hebben we ook dit jaar weer muzikale traktaties voor de Sint.

Let op: de kerk is geopend vanaf 17:15 uur.

Kom kijken en geniet samen met Sinterklaas en alle Pieten van een fantastische intocht.

 

Zie hier alle foto’s van verschillende jaren!

Onze Sint en Pieten stellen zich voor

Sinterklaas

Ja één keer per jaar komt de Sint weer naar hier. Het is weer zo ver en dat doet ons plezier. U bent hier nu in Oirschot dat vinden wij zo fijn. Ik hoop nog vele jaren bij jullie te mogen zijn.

Mario de Kookpiet

Ik ben Kookpiet, Mario is mijn naam. Mijn kookkunst is bijzonder, ja zelfs van grote faam. Als het soms gaat roken, krijg ik het niet benauwd. Ik rommel en ik stommel, en het gaat slechts zelden fout.

Piccolo de Pakpiet

Piccolo de Pakpiet, ik ben misschien wat klein. Pakjes vol cadeautjes, is waar ik groot in kan zijn. Pakpapier en linten, plakband of wat lijm. Ik knutsel en ik frutsel, Wat er in zit blijft geheim.

Pedro de Rijmpiet

Ik ben Pedro, ze noemen mij de Rijmpiet. Het kan haast niet gebeuren dat je mij zonder veer ziet. Al wat los of vast zit, ik rijm het aan elkaar. Ik pieker fanatieker en heb weer een rijmpje klaar.

Julio de Zangpiet

Julio de Zangpiet, muziek dat is mijn vak. Iedereen gaat stralen, als ik weer eens flink uitpak. Een hoge of een lage noot, alleen of met alleman. We zingen en we swingen, want daar word je vrolijk van.

Sinterklaas Oirschot video’s