Theaterkrant De Enck boordevol mooie voorstellingen

Oirschot – In de tweede week van januari brengt RaboTheater De Enck een krant uit met het theateraanbod in de eerste helft van 2018. De krant bevat informatie over 25 voorstellingen en wordt huis-aan-huis verspreid in Oirschot, Best en Boxtel. De informatie over de voorstellingen en de mogelijkheid tot bestellen van kaarten is ook te vinden op www.deenck.nl.

Het programma voor het komende half jaar ziet er veelbelovend uit. In het genre cabaret staan onder meer Jörgen Raymann, Arnout Van de Bossche en Max van den Burg op het podium. Voor Volle Bloei van Karin Bloemen zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Muziekliefhebbers komen aan hun trekken bij Acoustic Evening door Jennie Lena en haar band. Ook bij de Leonard Cohen Tribute Band en tijdens de Schots/Ierse avond van Scrum valt er veel te genieten.

Toneelliefhebbers kunnen terecht bij Spiegels; twee eenacters die gaan over een interview, gespeeld door Ronald Top en Marianne Tideman. Een show die niet gelijk in een vakje valt in te delen is Blow me away door Rob & Emiel. Het duo verrast voortdurend met sterke verhalen en magische trucs en is het publiek steeds een stap voor.

Behalve de voorstellingen is er ook het aanbod van Filmclub Oirschot, waaronder als afsluiting van het seizoen de hilarische film Captain Fantastic. Voeg daarbij nog de voorstellingen van de culturele verenigingen uit Oirschot en omgeving en er is iedere week wel een aanleiding om een avondje door te brengen in het gezellige RaboTheater De Enck.

Opmerkingen

mood_bad
  • Nog geen reacties
  • chat
    Voeg een reactie toe